TUTA ja SimPal historiikki

TUTA ja SimPal historiikki

Tarina lähtee liikkeelle vuodesta 2010, jolloin TUTA S30 GSM-pistorasia tuotiin markkinoille. Suomessa ei sitä ennen ollut varteenotettavia kuluttajahintaisia helppokäyttöisiä GSM etäohjattavia pistorasioita, joita varsinkin kesämökkien omistajat lämmitysten etäohjaukseen olisivat tarvinneet. TUTA S30 sai hyvän vastaanoton käyttäjiltä ja kattavasti kiitosta lehdistöltä: Laite oli yksinkertainen ja kuitenkin riittävän monipuolinen älypistorasia täyttämään arjen tarpeet. Etäohjattavaa pistorasiaa myytiin vuosien aikana Suomeen toistakymmentätuhatta kappaletta synnytteän massiivisen TUTA S30 asiakaskunnan. Ja mikä parasta, suurin osa näistä kentälle asennetuista TUTA S30 sovittimista on edelleen käytössä!

Vuonna 2015 valmistaja vaihtoi TUTA tuotemerkkistä SimPal -tuotemerkkiin ja sen myötä tuotevalikoima kehittyi ja laajeni monipuolisemmaksi. SimPal tuotevalikoima on jatkanut siitä, mihin markkinointa poistunut TUTA jäi ja jatkaa voitokasta kulkuaan entistä monipuloisemmalla tuotevalikoimalla.

Tutustu kattavaan SimPal -tuotevalikoimaan ja löydä omasi!

2 thoughts on “TUTA ja SimPal historiikki

  1. Hei, käytössäni on gsm etäohjattava Tuta S30 pistorasia. Toimiiko pistorasia kun 3g-verkko lakkaa toimimasta ja vaihdetaan sim-kortti joka toimii 4g-verkossa?
    Vastausta odottava Jukka S.

    1. 3G verkot ajetaan alas, mutta 2G verkkoja ei olla ajamassa alas, joten TUTA S30 ja kaikki muut SimPal GSM/2G laitteet ovat käyttökelpoisia myös tulevaisuudessakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *