Sähkökatkot kesämökeillä

Sähkökatkot kesämökeillä

Suomessakin sääolosuhteiden ääri-ilmiöt ovat vuosien saatossa lisääntyneet. Tämän myötä myös myrskytuuleet ovat lisääntyneet ja ennen kaikkea voimistuneet aiheuttaen laajoja sähkökatkoksia varsinkin kesämökkialueilla.

Kesämökkien varustetaso ja sen omaisuuden arvo on vuosikymmenien saatossa kasvanut huomattavasti. Näin ollen kesämökkiläiselle on elintärkeää saada tieto siitä, mikäli kesämökillä on sähkökatkos, kuinka pitkään se kestää ja milloin sähköt ovat palautuneet. Tämä ei kuitenkaan riitä! Sähkökatkoksen jäljiltä lämmitysjärjestelmä saattaa vaurioitua, jolloin vesiputket jäätyvät ja lopputulos on sen mukaista.

Paras lääke tällaisen tilanteen varmentamiseen on SimPal-T2 lämpötilavahti, joka ilmoittaa sähkökatkoksista sekä niiden mahdollisesta palautumisesta. Laitteessa on lisäksi kaksi lämpötila-anturia, joille voidaan määritellä hälytysraja-arvot. Näin voit olla varma siitä, että kesämökkisi on turvassa eikä ikäviä yllätyksiä ole keväällä odotettavissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *